Dëshironi të punoni në Greqi?

Kush jemi ne

Deri tani punonjësit sezonal shqiptarë në Greqi vinin në mënyrë të paorganizuar dhe të paligjëshëm. Portali punenegreqi.gr është përpjekja e parë që kjo situatë në ndryshoj. Shërbimi ofrohet totalisht falas

LAJMERIM

Individet qe kane aplikuar per pune bujqesore, lajmerohen qe :

Vetem ne zonat Veria, Nausa, Aleksandria, Edhesa, Janica , Skidra dhe fshatrat perkates te ketyre Bashkive ,kane filluar kerkesat nga fermeret punedhenes per te punesuar punetore nga Shqiperia. Sa individe kane deklaruar qe kane qene te punesuar ne zonat perkatese, luten te kontaktojne me punedhenesit e tyre ne Greqi ne menyre qe punedhenesit te paraqisin ftesat prane Kooperativave me te cilat bashkepunojne. Levizja eshte e kontrolluar dhe behet vetem pasi te keni marre ftesen dhe vetem nepermjet Kompanise shqiptere  te Transportit  “ ELECTRO DYNAMIK SHPK” e cila do të ndërmarrë transportin për në Greqi te punetoreve te tokes  ne bashkepunim me Autoritetet Shqiptare ,do te plotesoje procedurat per te mundesuar  udhetimin tuaj.

Me kompanine mund te kontaktoni  nepermjet pergjegjeses se stafit ,me zonjen Marisi Xhaja ne telefonat: 00355(0)423 3050

Cel: 00355 692061989

 Cel: 00355 692061992