Kerkohen Kujdestare Per Te Moshuar

Kujdes për të moshuar

Cfare ofrojme

  • Rroge 850 euro-1200 euro
  • 1 dite ne jave pushim

Kushte

  • Njohuri e gjuhes Greke
  • Leje Qendrimi ne Greqi
  • Pervoje perkatese
  • Vaksinim

Nëse jeni të interesuar për këtë vënd pune telefononi tek numri +30 693 615 0030 

ose plotësoni formularin më poshtë , dhe së shpejti do komunikojmë me ju.

Emër Mbiemër

Telefon

Email

Profesioni që keni