Kerkohen Montator (τεχνίτες) per Kompani Konstruksioni

Ndërtues/Teknik
  • Ndërtues/Teknik
  • Athine

Kerkohen montator per kompani konstruksioni ne Athine

Nëse jeni të interesuar për këtë vënd pune telefononi tek numri +30 693 615 0030 

ose plotësoni formularin më poshtë , dhe së shpejti do komunikojmë me ju.

Emër Mbiemër

Telefon

Email

Profesioni që keni