Kerkohen zonja per kujdes te moshuarish (pune e brendshme)

Kujdes për të moshuar

RROGAT FILLOJNE NGA  900 DERI NE 1200

ZONJAT DUHET TE DINE TE KOMUNIKOJNE NE GREQISHT TE KENE VAKSINAT 

EDHE KUSHTI KRYESOR TE JETOJNE ME LETRA TE REGULLTA NE GREQI.

 

Nëse jeni të interesuar për këtë vënd pune telefononi tek numri +30 693 615 0030 

ose plotësoni formularin më poshtë , dhe së shpejti do komunikojmë me ju.

Emër Mbiemër

Telefon

Email

Profesioni që keni