Kerkohet Pastruese per Hotel ne Sarande

Punonjës Hoteli
  • Punonjës Hoteli
  • Sarande

Kerkohet pastruese per hotel ne Sarande

Cfare ofrojme:

  • Rroga 500 euro ne muaj

 

Nëse jeni të interesuar për këtë vënd pune telefononi tek numri +30 693 615 0030 

ose plotësoni formularin më poshtë , dhe së shpejti do komunikojmë me ju.

Emër Mbiemër

Telefon

Email

Profesioni që keni