Kerkohet Recepsioniste per ne Sarande

Punonjës Hoteli
  • Punonjës Hoteli
  • Sarande

Kerkohet recepsioniste per ne Sarande

 

Cfare ofrohet:

  • Paga 700 euro ne muaj

 

Kushtet:

  • Njohja e gjuhes angleze
  • Njohuri e programeve kompjuterike

 

Nëse jeni të interesuar për këtë vënd pune telefononi tek numri +30 693 615 0030 

ose plotësoni formularin më poshtë , dhe së shpejti do komunikojmë me ju.

Emër Mbiemër

Telefon

Email

Profesioni që keni