Rreth nesh

Nëse je i interesuar për punësim sezonal në Greqi, ke ardhur në vëndin e duhur. Portali punenegreqi.gr të jep mundësinë te aplikosh për pune sezonale. Aplikimi është falas.

Greqia kërkon mbi 10,000 punëtor sezonal çdo vit vetëm për sektorin e buqësisë. Gjithashtu dhe në disa sektorë të tjerë si të turizmit blektorisë etj.

Deri tani punonjësit sezonal shqiptarë në Greqi vinin në mënyrë të paorganizuar dhe dhe të paligjëshëm, sepse pjesa dërrmuese e tyre vinin me 3 mujor, që nuk lejon të punosh në Greqi.

Me shfaqjen e pandemisë Covid 2019 dolën në sipërfaqe këto probleme dhe qindra mijëra shqiptarë u bllokuan në kufi, dhe një pjesë e tyre morrën dhe gjoba për shkeljen e 3 mujorshit.

Portali punenegreqi.gr është përpjekja e parë që kjo situatë të ndryshoj. Në bashkpunim me sindikata punëtorësh dhe buqësie në Greqi, ky portal do ofrojë mundësinë që punësimi sezonal në Greqi të bëhet në mënyrë të organizuar, të ligjëshm dhe mbi të gjitha të kontrolluar.

Me anë të punenegreqi.gr edhe punëdhënësit, por edhe punonjësit do kenë mundësi të gjejnë njëri tjetrin, por dhe të krijojnë një bashkpunim të mirëfilltë dhe të ligjëshëm.

Ne do përgatisim listat në bazë të kërkesës suaj dhe të kërkesës të sindikatave te punësimit.

Shërbimi ofrohet totalisht falas dhe nuk ka asnjë shpenzim nga ana e personave që kërkojnë punë.

Nëse jeni të interesouar për punësim sezonal në Greqi jeni të lutur të aplikoni këtu https://www.punenegreqi.gr/apliko-per-pune/